Kilpailuehdot

1. Kilpailun järjestäjä:

Kilpailun järjestää Black Horse (Pierre Robert Oy), Äyritie 16, 01510 Vantaa (myöhemmin ’Järjestäjä’)

2. Osallistumisaika

Kilpailu alkaa kilpailujulkaisuiden julkaisemisesta ja sen päättymisaika ilmoitetaan kilpailusivulla.
Kilpailun voittajat arvotaan kilpailussa ilmoitettuun ajankohtaan ja voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Kilpailu-ajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt pois lukien järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä sekä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät. Alle 18-vuotiaiden osallistuminen edellyttää huoltajan nimenomaista hyväksyntää.

4. Palkinto

Kilpailun palkinto ilmoitetaan kilpailusivulla. Voittoa ei voi muuttaa rahaksi.

5. Arvonnan suorittaminen

Palkinto arvotaan järjestäjän toimesta kaikkien osallistujien kesken kilpailussa ilmoitettuun ajankohtaan. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon kuluessa arvonnasta, tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä.

6. Voitoista ilmoittaminen ja palkinnon toimittaminen

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun arvonta on suoritettu. Palkinto toimitetaan postitse ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

7. Henkilötietojen käyttö

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja Pierre Robert Oy:n kilpailuiden osallistujarekisterin tietosuojaselosteessa ja informointiasiakirjassa kuvatulla tavalla. Järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Voittaneiden osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi tietosuojalain mukaisesti.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa arpajaisiin osallistumiseen tai palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai arvoa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä liittyen kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

9. Muut ehdot

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

10. Yhteydenotot

Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta täältä.

Takaisin kilpailusivulle