Miesten bokserit, miten valitsen itselleni sopivat?

Kun haluat löytää istuvat bokserit, harkitse seuraavia asioita:

 • Kiristääkö vyötärö? Vyötärön kiristäminen on selkeä epämukavuustekijä. Tähänkin onneksi löytyy vaihtoehtoja, jotkut pitävät kapeammasta kuminauhasta ja jotkut leveämmästä kuminauhasta.
 • Kiristääkö kuppi? Siis se missä tavara lepää boksereissa? Jos bokserit eivät muuten kiristä, mutta kuppiosa kiristää, on aika miettiä uusia vaihtoehtoja.
 • Hankaako bokserit? Hankaaminen tai lahkeiden liikkuminen sekä rullautuminen aiheuttaa epämiellyttävyyden tunnetta. Hankaaminen voi aiheuttaa ihoärsytystä ja lahkeiden jatkuva liikkuminen muuten vaan epämukavuutta.
 • Onko pituus sopiva? Liian lyhyet tai liian pitkät lahkeet voivat myös olla epämukavuustekijä.
Miesten kokotaulukko - Black Horse

Löydä sopiva koko ja malli

Kun itselle tärkeimmät istuvuuteen liittyvät valintakriteerit ovat tiedossa, jää jäljelle enää sopivan koon, mallin ja värin valinta. Missään boksereissamme ei ole kutittavia tai hiertäviä pesulappuja sekä suosimme litteitä saumoja.

 • Luomupuuvilla bokserit

  Luomupuuvillaiset leveällä vyötärökuminauhalla

  Perinteisen mallin ystäville suosittelemme luomupuuvillasta valmistettuja boksereita. Joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut aukottomat bokserit istuvat täydellisesti ja ovat mukavat päällä, leveä vyötärökuminauha ja ihanteellinen lahkeenpituus takaavat erinomaisen istuvuuden.

  Bokserit luomupuuvillasta
 • Bokserit Bambuviskoosista

  Bambuviskoosiset leveällä vyötärökuminauhalla

  Pehmeyden ystäville suosittelemme bambuviskoosista valmistettuja boksereita, jotka imevät kosteutta tehokkaammin ja pitävät olon raikkaana. Tämä vaihtoehto sopii loistavasti myös herkkäihoisille. Pehmeä materiaali ja joustava vyötärökuminauha antavat mukavuutta koko päiväksi.

  Bokserit bambuviskoosista
 • Basic luomupuuvilla bokserit - Black Horse

  Aukolliset kapealla vyötärökuminauhalla

  Kapean vyötärökuminauhan pitäville ystäville suosittelemme Basic boksereita, joita löytyy sekä luomupuuvillasta että bambuviskoosista. Bokserit istuvat täydellisesti ja ovat mukavat päällä, ilman rullautuvaa vyötärökuminauhaa.

  Basic bokserit luomupuuvillasta
 • Erkki bokserit - Black Horse

  Aukolliset ja väljemmät

  Aukollisen mallin ystäville suosittelemme Erkki boksereita. Joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut aukolliset bokserit ovat mukavat päällä. Pehmeä materiaali ja joustava vyötärökuminauha antavat mukavuutta koko päiväksi.

  Basic Erkki bokserit luomupuuvillasta

Selaa boksereita