Palautusehdot

Haluamme, että olet tyytyväinen meiltä tilaamiisi tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen verkkokaupastamme ostamaasi tuotteeseen tai tuotteisiin, voit lähettää ne meille takaisin 14 päivän sisällä alkuperäisestä ostopäivästä.
Tilauksen tai tuotteen arvo palautetaan takaisin 14 päivän sisällä palautuksen saavuttua tilauksessa valitulle maksutavalle.

Tuotteiden palautusmaksu on 5€. Vastaamme virheellisten tuotteiden palauttamiskustannuksista.

Palautus ja reklamaatioasioissa tulee aina olla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@blackhorse.fi
Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta täältä.
Asiakaspalvelustamme annamme tarkemmat palautusohjeet.

Palautettavien tuotteiden tulee täyttää seuraavat kriteerit:

  • Tuotteet ovat käyttämättömiä ja tuotepaketit ehjiä.
  • Tuotteiden tulee olla samassa kunnossa ja niitä tulee olla sama määrä kuin silloin kun sait ne.
  • Kaikki laput, jos niitä on, tulee olla pidettynä kiinni tuotteissa ja alkuperäinen tuotepakkaus tulee myös palauttaa.
  • Hygieniasyistä avatuilla alusvaatteilla ei ole palautusoikeutta. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote hyvitämme sen sinulle ilman palauttamista.
  • Tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa ilman uutta tilausta. Jos haluat vaihtaa tuotteita, sinun tulee tehdä kokonaan uusi tilaus ja palauttaa aiemmin tilatut tuotteet.


Kaikki palautukset, vaihdot ja reklamaatiot ovat riippuvaisia Black Horsen hyväksynnästä.

Jos kaikki palautukseen liittyvät ehdot eivät täyty, emme valitettavasti pysty hyväksymään palautusta. Pidätämme oikeuden myös tehdä kohtuullisia vähennyksiä tuotehyvityksien summasta riippuen palautettavan tuotteen kunnosta - jos olet esimerkiksi käyttänyt tai rikkonut tuotetta tai pakkausta (tämä sisältää myös lappujen ja vastaavien irroittamisen tuotteista).