Sukat jokaiseen tarpeeseen ja käyttötarkoitukseen

Vaikka miesten sukat saattavat tuntua pieneltä yksityiskohdalta päivittäisessä pukeutumisessa, ne voivat kuitenkin tehdä eron mukavuudessa ja tyylikkyydessä.

Yhtä oikeaa miesten sukkaa jokaiseen tilanteeseen ei ole ja sen takia onkin tärkeää tietää millaiset sukat sopivat parhaiten erilaisiin tilanteisiin tai käyttötarkoituksiin. Koostimme lyhyen oppaan mihin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin sinun kannattaa meidän sukkia valita.

Black Horsen miesten sukat on valmistettu kuluttajatutkimuksen pohjalta ja sen avulla pystymme vastaamaan käyttötarkoituksiin ja ominaisuuksiin, joita suomalainen mies sukiltaan haluaa. Kaikki sukkamme ovat mukavia, kestäviä ja pysyvät hyvin paikoillaan.

Miesten Puuvillasukat

Miesten puuvillasukat sopivat moniin erilaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Ne ovat mukavat ja monipuoliset, koska ne ovat perinteiset sukat. Puuvillasukissamme on joustava kärki- ja kantapää vahvike. Materiaaliin sekoitettu elastaani lisäävät sukan käyttöikää ja takaavat istuvuuden. Kiristämätön varsi tuo mukavuutta. Puuvillasukkamme on valmistettu kierrätyspuuvillasta.

Black Horse puuvillasukat

Miesten Tennissukat

Kierrätetystä puuvillasta valmistetut mukavat miesten tennissukat sopivat ihan jokapäiväiseen käyttöön tai urheiluun. Mukavuuden ja paikallaan pysymisen kannalta leveä joustinneulereuna ja jalkakaaren kompressioon otettu huomioon näitä sukkia suunniteltaessa. Tennissukkamme on valmistettu kierrätyspuuvillasta.

Black Horse tennissukat

Miesten Merinovillasukat

Merinovilla säilyttää lämmön erinomaisesti, joten ne ovat hyvä valinta kylmempiin olosuhteisiin. Hengitettävyyden takia ne sopivat myös aktiiviseen liikuntaan kuten vaellukseen. Merinovilla auttaa siirtämään kosteutta pois iholta ja täten pitää jalat kuivina ja mukavina jopa liikunnan aikana. Miesten merinovillasukkamme on valmistettu Mulesing-vapaasta merinovillasta, joka pitää jalat lämpimänä ja kuivana. Merinovillasukkamme pysyvät myös hyvin paikoillaan.

Black Horse merinovillasukat

Miesten Pukusukat

Miesten pukusukkamme on erityisesti suunniteltu virallisempiin ja juhlaviin tilanteisiin, esimerkiksi pukuun tai pukuun liittyvien asujen kanssa. Pukusukat eroavat arkisemmista sukista materiaaliensa ja tyylinsä puolesta. Pukusukkamme on valmistettu laadukkaasta merseroidusta puuvillasta, jonka takia ne ovat sopivat siistiin pukeutumiseen. Pidemmän varren ansiosta sukat sopivat hyvin puvun kanssa käytettäväksi.

Black Horse pukusukat

Miesten Villasukat

Miestenvillasukkamme on suunniteltu tuomaan ylellistä pehmeyttä, lämpöä, mukavuutta ja joustavuutta. On tarpeesi sitten pitää jalat mukavan lämpiminä kotona, retkellä tai muuten aktiivisessa ulkoilussa, on villasukkamme hyvä valinta sinulle.

Black Horse villasukat

Black Horse -sukat