Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan Suomeen ja Ahvenanmaalle valitsemallasi toimitustavalla Axla Logisticsin operoimana. Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää.
Ahvenanmaan toimituksissa joudumme valitettavasti veloittamaan kaksinkertaisen arvonlisäveron.

Toimitusvaihtoehdot

Posti noutopistepaketti
Toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
Toimitusaika 2-4 arkipäivää. Huomioithan, että esim. Black Fridayn ja joulun aikaan toimitusajat voivat olla normaalia pidempiä.
Ilmainen toimitus.
Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä voi seurata OmaPosti-sovelluksella tai seurantatunnuksella, joka lähetetään toimitusvahvistuksessa sähköpostitse.
Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Kun tilaus on saapunut noudettavaksi vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä.
Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja/tai lokerokoodin tai lähetystunnuksen

Tilaus- ja toimitusvahvistus

Kun tilaus on luotu, sinulle lähetetään automaattinen tilausvahvistus tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat toimitusvahvistuksen ja paketin seurantakoodin sähköpostitse.

Vastuu

Black Horse on vastuussa kuljetuksesta johtuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.