BLACK HORSE

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Hattulan Parolasta. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.

Black Horse edustaa laatua ja asiantuntemusta miesten aluspukeutumisessa. Valikoima sisältää miesten ja poikien suosikit aina yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Tuotteissamme tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Bokserit - Black Horse

Miehen elo on ainaista jännän äärellä olemista. Taaperona jännittää koulu, teininä vastakkainen sukupuoli ja aikuisena se, millaisen maailman jättää omalle jälkikasvulleen. Sen kaiken keskellä jännittää urheilu, koko ajan.

Black Horse on ollut suomalaisen miehen iholla jo yli 45 vuotta ja tietää, että kalsarit kannattaa vaihtaa kerran päivässä. Toisinaan jopa kahdesti. Kun seuraavan kerran vaihdat, vaihda laadukkaisiin ja mukaviin Black Horse -boksereihin.

Tutustu valikoimaan
 • Bokserit - Black Horse

  Miten valitsen itselleni sopivat bokserit?

  Istuvuus on mukavuutta. Mitä istuvammat bokserit ovat, sitä mukavammaksi ja itsevarmaksi voit olosi tuntea. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä kannattaa miettiä ja ottaa huomioon, kun miettii uusien boksereiden ostamista.

  Lue lisää 
 • Pitkät kalsarit - Black Horse

  Miten valitsen sopivat pitkät kalsarit?

  Pitkien kalsareiden valinnassa on tärkeää muistaa niiden käyttötarkoitus. Jos valitsee pitkät kalsarit vain ulkokäyttöön niin sopivan tuotteen valinnassa korostuu eri asiat kuin silloin kun käyttötarkoitus on ulkona lämpimät ja sisälle mentäessä siedettävät pitkät kalsarit.

  Lue lisää 
 • Bokserit - Black Horse

  Missä Black Horse -vaatteet valmistetaan?

  Black Horse on osa Pierre Robert Group:ia, joka ei omista omia tehtaita vaan noin 40 eri tavarantoimittajaa valmistaa vaatteemme eri puolilla maailmaa. Haluamme olla täysin rehellisiä ja läpinäkyviä toiminnassamme, jonka vuoksi pidämme tavarantoimittajiemme listan julkisena.

  Lue lisää