Vaihda legendaarisen mukaviin

Alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus. Black Horse bokserit ovat niin mukavat, että tarjoamme 30 päivän takuun mukavuustakuu-leimalla varustettuihin pakkauksiin. Jos koet tuotteet epämukavaksi, saat rahasi takaisin.

Mukavuustakuu leima
Black Horse mukavuustakuu tuotepaketit
Kampanjatuote

Mukavuustakuu leimalla varustetut luomupuuvilla bokserit 3-pack

Joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut aukottomat bokserit istuvat täydellisesti ja ovat mukavat päällä koko päivän. Leveä vyötärökuminauha ja ihanteellinen lahkeenpituus takaavat erinomaisen istuvuuden. Ei hiertäviä saumoja tai pesulappuja – vain täydellinen mukavuus.

Saatavilla K-Citymarketeista ja hyvin varustelluista K-supermarketeista.

Koot: S-XXL
Materiaali: 95 % GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, 5% elastaani

Tuotteen ostohinnan hyvitystä varten on oltava yhteydessä Pierre Robert Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@blackhorse.fi. Lähetä hyvityspyyntö 30 päivän sisällä tuotteen ostosta. Liitä mukaan kuva ostokuitista ja tuotteesta ja kerro meille, miksi koit tuotteen epämukavaksi. Ilmoita myös nimesi sekä suomalaisen pankkitilin numero, minne palautus pyydetään suoritettavan.

KAMPANJAN SÄÄNNÖT

1. Järjestäjä

Pierre Robert Oy, Äyritie 22, 01510 Vantaa, asiakaspalvelu@blackhorse.fi

2. Osallistumisoikeus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden pysyvä asuinpaikka on Suomessa. Alle 16-vuotiaalla tulee olla huoltajan lupa osallistua kampanjaan. Osallistuminen toisen henkilön nimissä on kielletty. Kampanjaan eivät voi osallistua Pierre Robert Oy:n tai muiden kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Lisäksi osallistumisoikeus on kotitalouskohtainen eli vain yksi henkilö per kotitalous voi osallistua kampanjaan.

3. Kampanjaehdot

Kampanja koskee kampanja- aikana 15.5.2023-30.9.2023 ostettuja, jäljempänä kohdassa 4. esitetyn mukaisia mukavuustakuu-leimalla varustettuja Black Horse 3-pack bokseripakkauksia (jäljempänä ”Tuote”). Kampanjassa mukana olevia Tuotteita voi ostaa Keskon myymälöistä.

Mikäli kuluttaja ei ole täysin tyytyväinen kampanja- aikana ostetun Tuotteen mukavuuteen, sitoutuu Tuotteiden valmistaja Pierre Robert Oy hyvittämään tuotteen ostohinnan kampanjaan osallistuvalle kuluttajalle. Kukin kohdan 2. mukaiset osallistumisoikeuden ehdot täyttävä kuluttaja saa osallistua kampanjaan vain kerran ja vain yhden Tuotteet osalta. Kampanja-aikana voidaan näin ollen hyvittää yhteensä yksi ostokuitti yhden Tuotteet osalta. Tämän ylittäviä hyvityspyyntöjä ei huomioida.

Tuotteen ostohinnan hyvitystä varten kuluttajan on oltava yhteydessä Pierre Robert Oy:n asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@blackhorse.fi ja esitettävä hyvvityspyyntö 30 päivän sisällä Tuotteen ostosta. Tätä myöhäisempiä hyvityspyyntöjä ei huomioida. Kuluttajan on lähetettävä hyvityspyynnössään kuva tuotteen ostokuitista, kuva Tuotteesta ja perusteltava, miksi hän on kokenut tuotteen epämukavaksi. Hyvityspyynnön yhteydessä on ilmoitettava kuluttajan nimi sekä suomalaisen pankkitilin numero, minne palautus pyydetään suoritettavan. Mikäli osallistuja on alle 16-vuotias, tulee sähköpostiin liittää hänen huoltajansa suostumus alla kohdassa 5. esitetyn mukaiseen henkilötietojen käsittelyyn.

Alkuperäinen kassakuitti (ei kopio) on säilytettävä ostohinnan palauttamiseen saakka ja pyynnöstä toimitettava postitse Pierre Robert Oy:lle. Pierre Robert Oy pidättää myös oikeuden vaatia hyvitettävän Tuotteen palauttamista. Jos osallistujaa pyydetään palauttamaan Tuote, paketti on toimitettava perille järjestäjän antamaan postiosoitteeseen 30 päivän aikana. Paketteja ei noudeta noutopisteistä tai automaateista. Osallistuja vastaa itse kassakuitin ja / tai Tuotteen toimitukseen liittyvistä postikuluista.
Ostohinta palautetaan osallistujan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kuuden viikon kuluessa edellä yksilöidyt tiedot sisältävästä hyvityspyynnöstä lukien.
Pierre Robert Oy hyvittää osallistujalle vain Tuotteen todellisen ostohinnan, eikä mahdollisia ostoksen toimituskuluja. Mahdolliset alkuperäisen ostotapahtuman yhteydessä annetut alennukset tai muut tarjoukset huomioidaan hyvitettävässä summassa sitä vähentävinä erinä. Palautus tehdään palautuspyynnön tehneelle henkilölle.
Pierre Robert Oy ei vastaa osallistujan yhteys- ja tilitietojen oikeellisuudesta. Jos hyvityssumma ei kirjaudu ilmoitetulle tilille, ei Pierre Robert Oy ole velvollinen uuteen maksusuoritukseen.
Kampanjaa koskevat tiedustelut voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@blackhorse.fi
Tämä kampanja koskee ainoastaan kuluttajia, ei jälleenmyyjiä tai tukkukauppiaita.

4. Kampanjatuotteet

Kampanjassa ovat mukana seuraavat tuotteet:
Mukavuustakuu leimalla varustetut Black Horse joustava puuvilla bokserit 3 kpl, I093 väri: Black
Mukavuustakuu leimalla varustetut Black Horse joustava puuvilla bokserit 3 kpl, I093, väri: Bright Blue + Black + Sea

5. Henkilötietojen käsittely ja käyttö

Kampanjaan osallistuneilta kerätään hyvityspyynnön yhteydessä edellä kohdassa 3. yksilöityjä henkilötietoja. Osallistuja vastaa henkilötietojensa oikeellisuudesta. Hyvityspyynnön lähettämällä osallistuja antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn siten, kuin alle linkatusta järjestäjän tietosuojaselosteesta ilmenee.

Linkki tietosuojaselosteeseen: https://www.orkla.com/legal/fi/tietosuoja

Alle 16 -vuotaan puolesta suostumuksen antaa hänen huoltajansa.

Henkilötietoja käytetään ainoastaan tähän kampanjaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, automaattiseen päätöksentekoon tai muuhun profilointiin, ellei osallistuja ole antanut siihenerikseen lupaa. Hyvityspyynnön yhteydessä annetuthenkilötiedot tallennetaan järjestäjän rekisteriin. Rekisterinpitäjä on PierreRobert Oy ja rekisteriasioista vastaava yhteishenkilö: Raili Aarnio.Henkilötiedot poistetaan rekisteristä, kun kampanjan päättymisestä on kulunut6kk. Muut henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet löytyvät oheisestalinkistä: https://www.orkla.com/legal/ Järjestäjäkehottaa osallistujia perehtymään tietosuojaselosteeseen jainformointiasiakirjaan ennen kampanjaan osallistumista.

6. Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin kampanjan toteuttamisessa ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kampanjaan osallistumiseen. Kampanjaan osallistuva kuluttaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain tai EU:n tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kampanja järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen.