Missä Black Horse -vaatteet valmistetaan?

Missä Black Horse -vaatteet valmistetaan?

Black Horse on osa Pierre Robert Group:ia, joka ei omista omia tehtaita vaan noin 40 eri tavarantoimittajaa valmistaa vaatteemme eri puolilla maailmaa. Suurin osa tekstiileistämme on tuotettu Aasiassa. Haluamme olla täysin rehellisiä ja läpinäkyviä toiminnassamme, jonka vuoksi pidämme tavarantoimittajiemme listan julkisena. Listaa voi tarkastella täältä.

Kaikkien tavarantoimittajiemme täytyy noudattaa tiukkoja eettisiä standardejamme. Lapsityövoima on luonnollisesti kielletty. Työolosuhteiden tulee olla linjassa yleisten kansainvälisten standardien kanssa, mukaan lukien työntekijöiden oikeuksiin ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset, ympäristön suojelu ja eläinten hyvinvointi. Nämä ohjeistukset perustuvat YK:n ja Kansainvälisen työjärjestön sekä YK:n Global Compact:n vastuullisen kehityksen 10 toimintaperiaatteeseen. Eri ulkopuoliset ja yksityiset viralliset valvonnan tahot sekä omat työntekijämme tekevät säännöllisiä tarkastuksia tehtaissa ja varmistavat, että standardimme ja vaatimuksemme toteutuvat.

Materiaalien valinnassa ja tuotannossa panostamme vastuullisuuteen ja laatuun. Valmistamme kestäviä ja laadukkaita tuotteita ekologisista materiaaleista. Vuonna 2021 kaikista valmistamistamme vaatteista yli 80% on valmistettu vastuullisemmista materiaaleista. Black Horsen vastuullisiin materiaaleihin kuuluu GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, BCI-puuvilla ja GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri.

Me Black Horselle olemme sitoutuneet parantamaan puuvillan viljelyä maailmalla yhdessä Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. BCI-puuvilla hankitaan Mass Balance -järjestelmän kautta eikä sitä ole jäljitettävissä yksittäisiin tuotteisiin. Tavoitteemme on, että vuonna 2024 hankkimastamme puuvillasta 100% on vastuullisempaa puuvillaa, johon luemme GOTS-sertifioidun ja BCI-puuvillan.

Lue lisää:
GOTS-sertifioitu luomupuuvilla
GRS-sertifioidusta polyesteri