Sopimusehdot

Yleistä

Black Horsen verkkokauppaa operoi Pierre Robert Oy (Yritystunnus 2339297-5). Pierre Robert Oy on osa Orkla Groupia, ja toimii Pierre Robert Group -yksikön alla.

Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajasi luvan tilata meiltä tuotteita.

Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja poikkeamiin värien suhteen tuotteissamme. Teemme kuitenkin kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki kuvamme ovat niin kuvaavia kuin vain mahdollista. Emme voi kuitenkaan taata, että kaikki kuvat edustavat täydellisesti tuotteidemme ulkomuotoa.

Kaikki tuotteet ovat Pierre Robertin omaisuutta kunnes olemme saaneet niistä täyden maksun.

Kaikki huijaus- ja petosyritykset raportoidaan poliisille. Pierre Robertilla on oikeus keskeyttää tai peruuttaa tilaus huijaus- ja petosyrityksissä.

Hinnat

Kaikki Black Horse -verkkokaupan hinnat sisältävät Suomen 24% arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin ja -virheisiin.

Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää sekä ilmoitetun kampanja-ajan.

Etukoodeja voidaan käyttää vain normaalihintaisiin tuotteisiin ellei muusta ole erikseen ilmoitettu. Jotkin etukoodit voivat olla henkilökohtaisia. Pidätämme oikeuden poistaa etukoodeja ja peruuttaa niihin liittyviä etuja jos epäilemme huijausta tai petosta. Etukoodeja voi käyttää yhden per tilaus, ja ne ovat aina voimassa yhden ostoskerran.

Tilausvahvistus

Sinun ja Pierre Robertin välille syntyy sitova sopimus kun tilaat Black Horsen verkkokaupasta ja hyväksyt verkkokaupan sopimusehdot. Kun tilauksesi on hyväksytty, sinulle lähetetään automaattinen tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseesi. Tilausvahvistus toimii myös vakuutena maksun lisäksi. Pidätämme oikeuden kaikkiin toimitusmuutoksiin niissä tapauksissa, joissa varastosaldo on ollut tilausta tehdessä virheellinen. Jos emme pystyy toimittamaan tilaustasi, peruutamme tilauksesi ja läheämme sinulle automaattisen sähköpostin peruutuksesta.

Tuotteet kerätään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Toimitus

Tilaukset toimitetaan Suomeen ja Ahvenanmaalle valitsemallasi toimitustavalla Axla Logisticsin operoimana. Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää.
Ahvenanmaan toimituksissa joudumme valitettavasti veloittamaan kaksinkertaisen arvonlisäveron.

Toimitusvaihtoehdot:
Posti noutopistepaketti

Vastuu

Black Horse on vastuussa kuljetuksesta aiheutuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.

Lunastamattomat toimitukset

Black Horse veloittaa 5€ per lunastamaton paketti kattaaksemme kustannuksemme.

Palautukset

Haluamme, että olet tyytyväinen meiltä tilaamiisi tuotteisiin. Jos et ole tyytyväinen verkkokaupastamme ostamaasi tuotteeseen tai tuotteisiin, voit lähettää ne meille takaisin 14 päivän sisällä alkuperäisestä ostopäivästä.
Tilauksen tai tuotteen arvo palautetaan takaisin 14 päivän sisällä palautuksen saavuttua tilauksessa valitulle maksutavalle.

Tuotteiden palautusmaksu on 5€. Vastaamme virheellisten tuotteiden palauttamiskustannuksista.

Palautus ja reklamaatioasioissa tulee aina olla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse verkkokauppa@blackhorse.fi
Voit myös ottaa yhteyttä lomakkeen kautta täältä.
Asiakaspalvelustamme annamme tarkemmat palautusohjeet.

Tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa ilman uutta tilausta. Jos haluat vaihtaa tuotteita, sinun tulee tehdä kokonaan uusi tilaus ja palauttaa aiemmin tilatut tuotteet.

Ylivoimainen este

Pierre Robert Oy ei ole vastuussa mistään tämän sopimuksen mukaisen velvoitteen täyttämättä jättämisestä, jos este perustuu poikkeusolosuhteisiin jäljempänä esitetyllä tavalla, ja se estää, vaikeuttaa tai viivästyttää velvoitteen täyttämistä. Poikkeusolosuhteita ovat esimerkiksi sääntelyviranomaisten toimet ja laiminlyönnit, uusi tai muutettu lainsäädäntö, teolliset toimet, saarto, tulipalo, tulva, sabotointi tai suuronnettomuus tai muu luonnonkatastrofi. Tämä pätee teollista toimintaa tai saartoa, vaikka Pierre Robert Oy olisi sen kohteena tai harjoittaisi tällaista teollista toimintaa. Jälkimmäisessä tapauksessa Pierre Robert Oy ei ole velvollinen korvaamaan vahingonkorvauksia, jotka Pierre Robert Oy on osoittanut normaalia varovaisuutta. Pierre Robert Oy ei missään tapauksissa ole vastuussa epäsuorista vahingoista. Ylivoimaiseen esteeseen sisältyy myös sääntelypäätökset, joilla on kielteinen vaikutus markkinoihin ja tuotteisiin; esimerkiksi varoitustekstit, myyntikiellot jne. tai epänormaali taloudellinen taantuma samoin kuin jos yritys on joutunut operaatioihin vaikuttavaan rikolliseen toimintaan.

Riitatilanteet

Kaikki näihin ehtoihin liittyvät riidat ratkaistaan Suomen lain mukaan Suomen tuomioistuimessa.

Yhteystiedot

Pierre Robert Oy
Y-tunnus: 2339297-5
Äyritie 16
01510 Vantaa
Sähköposti: verkkokauppa@blackhorse.fi