Black Horse

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Parolasta tavoitteenaan olla kategorian musta hevonen. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.

Black Horse edustaa laatua ja asiantuntemusta suomalaisten miesten aluspukeutumisessa. Valikoimamme sisältää miesten ja poikien suosikit aina yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Tuotteissa tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Black Horsen bokserit ja muut alusvaatteet löydät kaikista hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja päivittäistavaroiden myyntiin erikoistuneista verkkokaupoista.

Black Horse luomupuuvillaiset bokserit

Black Horsen mukavat bokserit on valmistettu joustavasta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Täydellisesti istuvat koko päivän mukavalta tuntuvat alushousut, joissa ei ole hiertäviä saumoja tai hankaavia pesulappuja.

Black Horse bokserit saatavilla eri väreissä

Black Horsen luomupuuvillaiset bokserit on saatavilla eri väreissä ja kuosissa. Löydä omat värivaihtoehtosi lähimmästä päivittäistavarakaupasta. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Mikäli haluat antaa palautetta jälleenmyyjiemme kautta ostetuista Black Horse -tuotteista, voit tehdä sen täältä.

Black Horse on osa Orklaa ja noudatamme Orklan tietosuojakäytäntöjä. Voit lukea niistä täältä.