Blablabla

Black Horse laukkasi miesten alusasumarkkinalle vuonna 1975 Hattulan Parolasta. Mustasta hevosesta on kasvanut vuosien aikana Suomen suosituin miesten alusvaatebrändi.

Black Horse edustaa laatua ja asiantuntemusta miesten aluspukeutumisessa. Valikoima sisältää miesten ja poikien suosikit aina yöasuista boksereihin ja pitkistä kalsareista t-paitoihin. Tuotteissamme tärkeintä on mukavuus, istuvuus ja vastuullisuus.

Olemme sitoutuneet parantamaan puuvillan viljelyä maailmalla yhdessä Better Cotton Initiativen (BCI) kanssa. BCI-puuvilla hankitaan Mass Balance -järjestelmän kautta, eikä sitä voida jäljittää lopputuotteisiin. Olemme sitoutuneet hankkimaan 100 % puuvillastamme BCI:na, kierrätettynä, tai luomupuuvillana.

T-paidat ja aluspaidat

Materiaalien valinnassa ja tuotannossa panostamme vastuullisuuteen ja laatuun. Valmistamme kestäviä ja laadukkaita tuotteita ekologisista materiaaleista.

Black Horsen vastuullisiin materiaaleihin kuuluu mm. GOTS-sertifioitu luomupuuvilla, GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri ja mulesing-vapaa merinovilla.

Lue lisää vaatteiden valmistuksesta

Mallistomme tuotteet on valmistettu mukavista, kestävistä ja vastuullisista materiaaleista kuten luomupuuvillasta, kierrätetystä polyesterista ja mulesing-vapaasta merinovillasta.

Lue alta eri materiaaleista ja niiden vastuullisuudesta.

Black Horse luomupuuvilla

GOTS-sertifioitu luomupuuvilla

Puuvilla on kevyttä ja pehmeää materiaalia, joka hengittää. Luomuviljely tapahtuu ilman haitallisia torjunta-aineita tai lannoitteita, se käyttää vähemmän pohjavettä ja...

Lue lisää
Black Horse urheilubokserit

Kierrätetty polyamidi ja polyesteri

Kierrätettyä polyamidia ja polyesteriä saadaan muun muassa kierrätetyistä muovipulloista ja tekstiiliteollisuuden ylijäämästä. Polyamidi ja polyesteri ovat öljypohjaisia materiaaleja eli ne...

Lue lisää
Black Horse merinovillakerrasto

Mulesing-vapaa merinovilla

Eläinten hyvinvointi on meille erittäin tärkeää - niin tarhauksen, kuljetuksen, turvallisuuden ja eettisyyden puolesta. Siksi käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata merinovillaa.

Lue lisää
Bokserit

Miehen elo on ainaista jännän äärellä olemista. Taaperona saattaa jännittää koulu, teininä ihastukset ja aikuisena se, millaisen maailman jättää omalle jälkikasvulleen.

Black Horse on ollut suomalaisen miehen iholla jo yli 45 vuotta ja tietää, että kalsarit kannattaa vaihtaa kerran päivässä. Toisinaan jopa kahdesti. Kun seuraavan kerran vaihdat, vaihda laadukkaisiin ja mukaviin Black Horse -boksereihin.

Tutustu valikoimaan
Black Horse bokserit

Boksereiden valinta

Kun haluat löytää itsellesi täydelliset bokserit, niin harkitse muun muassa vyötärökuminauhan mallia, kuppikokoa ja lahkeiden pituutta. Myös materiaaleilla on väliä,...

Lue lisää
Black Horse pitkät alushousut

Pitkien kalsareiden valinta

Pitkien alushousujen valinnassa on hyvä ottaa huomioon muun muassa niiden materiaali ja vyötärökuminauhan malli.

Lue lisää
Black Horse merinovillakerrasto

Miksi valita merinovillakerrasto

Merinovilla on erinomainen valinta kerrastoissa, koska se hengittää ja lämmittää tehokkaasti. Merinovilla mukautuu sekä kylmään että lämpimään ilmaan säädellen lämpöä...

Lue lisää
Black Horse sukat

Sukkien valinta eri tarpeisiin

Yhtä oikeaa miesten sukkaa jokaiseen tilanteeseen ei ole ja sen takia onkin tärkeää tietää millaiset sukat sopivat parhaiten erilaisiin tilanteisiin...

Lue lisää
Black Horse bokserit bambuviskoosista

Bambuviskoosi alusvaatteissa

Bambuviskoosi on erittäin mukavantuntuinen alusvaatemateriaali. Se on pehmeää, hengittävää ja sopii herkimmillekin ihotyypeille, minkä vuoksi se on hyvä valinta alusvaatteiden...

Lue lisää