Uimahousut kierrätysmateriaalista

Black Horse miesten uima-asumallisto tarjoaa laadukkaita, hyvin istuvia ja mukavia uimahousuja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla ja erinomaisilla toiminnallisilla ominaisuuksilla.

Joustavat ja hengittävät uimahousumme on valmistettu kierrätetystä polyamidista. Uimashortismme on puolestaan valmistettu hyvin auringonvaloa kestävästä kierrätetystä polyesteristä. Molemmat materiaalit ovat erittäin kestäviä, eivätkä ne ryppyynny tai nukkaannu helposti. Kaikissa uima-asuissamme on mukava joustava vyötärö ja solmittavat kiristysnyörit. Uima-asumme kuivuvat nopeasti erityisen pintakäsittelyn ansiosta ja ovat myös kloorisuojattuja.

Kierrätettyä polyamidia ja polyesteriä saadaan muun muassa kierrätetyistä muovipulloista ja tekstiiliteollisuuden ylijäämästä. Polyamidi ja polyesteri ovat öljypohjaisia materiaaleja eli ne ovat valmistettu uusiutumattomista lähteistä saatavista raaka-aineista. Kierrätetyn polyesterin ja polyamidin käyttö on ympäristöystävällisempi valinta, koska siten voidaan vähentää uusien raaka-aineiden tarvetta ja kierrätetään jo olemassa olevia materiaaleja. Kierrätetty polyamidi ja polyesteri ovat yhtä kestäviä ja laadukkaita kuin uusi raakamateriaali.

Kierrätetty polyamidi ja polyesteri ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä materiaaleja, jotka soveltuvat erinomaisesti vaatteiden valmistukseen. Ne ovat hengittäviä ja nopeasti kuivuvia, mikä tekee niistä erittäin mukavia käyttää uimahousuisissa, uimapuvuissa tai urheiluvaatteissa.

Vaihda legendaarisen mukavaan - Uimahousuja ja uimashortseja suunnitellessamme olemme varmistaneet, että ne ovat istuvat ja mukavat. Tilaa ja kokeile.

Takaisin blogiin